Kézilabda kupa

 

A következő idényben is David Davis a Veszprém vezetőedzője

Mint az ismeretes, 2018 októberében David Davis vette át a Telekom Veszprém kézilabda- csapatának vezetőedzői tisztét, egy plusz egy éves szerződést írva alá a magyar rekordbajnok csapatot működtető zártkörű részvénytársággal. Irányítása alatt visszatért a győzelem útjára az „Építők”, és immáron zsinórban tizenhat mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vezetés maxi- málisan elégedett David Davis mester munkájával, amelyet a tizenhat zsinórban elért győ- zelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, amilyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez an- nak érdekében, hogy elérjük a végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban a Var- dar, akár itthon a Breszt ellen nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott.

David Davis mester a következőt nyilatkozta: „Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a klubnak, a vezetőségnek, a játékosoknak és a szur- kolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül le- hetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon.”

Forrás:
Telekom Veszprém honlap

2019-02-28

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk