Kézilabda kupa

A következő évadban új mezben játszik a MOL-Pick Szeged

„Klubunk színe a kék. Nem véletlenül emlegetnek bennünket a világ számos pontján úgy, hogy #kékek.

Ma hivatalosan – lent található videóban megtekinthető – is bemutattuk a 2020-2021-es szezonban használt első számú mezünket. A sötétebb árnyalat a jelent testesíti meg, a világosabb kék a múltunkat, hiszen a hetvenes és nyolc- vanas években szereplő csapataink hasonlóban léptek hétről hétre pályára.

A támogatóink mellett több felirat is díszíti a felszerelésünket: megtalálható a csak előre és a #kékek. A mez nyakán büszkén díszeleg a MOL-PICK SZEGED 1961. Nevünk és alapítási évünk.

Biztos sokaknak feltűnik majd egy új logo, Handball Family közösségünk új jelképe. A Handball Family branddel szurkolóink a továbbiakban sok helyen találkozhatnak majd. A márka egyben testesíti meg otthonunkat, valamint kö- zösségünket, Szegedet és a kézilabda családot.

Az új mez avatására sem kell sokat várni, hiszen augusztus 12-én (szerda) 17 órakor a Dabas ellen már ebben vívunk hazai pályán – zártkapus – edző- meccset.

Az új mez hamarosan kapható lesz klubunk web shopjában.”

Forrás: MOL-Pick Szeged honlap

2020-08-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk