Kézilabda kupa

 

A Ferencváros alaposan kitömte az Érd csapatát

Érd - FTC-Rail Cargo Hungaria 18-34 (10-21)

Érd Aréna, zárt kapuk mögött.
A Ferencváros gólszerzői: Klujber Katrin 5, Julia Behnke 4, Kovács Anett 4, Emily Bölk 4, Márton Gréta 4, Angela Malestein 4, Tóth Nikolett 3, Kovacsics Anikó 3, Háfra Noémi 2, Csiszár-Szekeres Klára 1.

A Ferencváros új játékosai számára különlegességet jelentett a helyszín és az ellenfél, nyáron ugyanis éppen Érdről igazolt a Népligetbe Janurik Kinga és Kis- faludy Anett. Előbbi kezdőként keserítette a hazaiak dolgát, s kiváló védései hathatósan hozzájárultak ahhoz, hogy a vendégek bő tíz perc játék után egyre inkább leszakították ellenfelüket. A 13. percben már öttel vezettek, a játékrész hajrája előtt pedig tíz fölé kúszott a differencia. Háfra Noémi, Kovács Anett, Klujber Katrin és Kovacsics Anikó lendületesen termelte a gólokat, melynek kö- vetkeztében kialakult a 11 gól különbségű félidei eredmény (10-21).

Elek Gábor a szünetben, s nem sokkal a fordulás után, az érdi időkérés közben tisztázta, hogy csak a védekezés érdekli, nem pedig az, hogy elöl ki hány gólt dob. Janurikhoz hasonlóan a második félidőben Bíró Blanka is kimondottan jól védett, így belefért, hogy védelem olykor kihagyott. Jelentős volt a különbség a két csapat között, s ahogy fogyott az idő, ez egyre inkább meglátszott. Néhány kihagyott helyzet után a Bajnokok Ligájára készülő Ferencváros kiütéses győzel- met aratott (18-34).

Forrás: Fradi.hu

2020-08-25

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk