Kézilabda kupa

A Debrecen a Dunaújváros ellen kiköszörülte a csorbát

DVSC SCHAEFFLER – DUNAÚJVÁROSI KKA 33-24 (16-9)

Balatonboglár. Vezette: Bócz, Wiedemann

DVSC SCHAEFFLER: Giegerich – Bánfai 2, Kovács Anna 4, Vámos P. 5, Tóvizi 2, Deszpotovics 6, Vantara-Kelemen 3. Csere: Csapó K., Torda (kapusok), Vukajlovics 2, Hornyák D. 3, Pet- rus, Csernyánszki L. 2 (1), Panyi A. 1, Sápi G. 3. Vezetőedző: Köstner Vilmos.

DUNAÚJVÁROSI KKA: Wéniger – Horváth G. 3, Szalai 2, Bulath 7 (4), Nick 1, Klivinyi 6, Kazai 1. Csere: Hlogyik (kapus), Mousugianni, Román D. 2 (2), Ferenczy, Molnár B., Schatzl Natalie, Jovovity, Barján 2, Sziráki. Vezetőedző: Vágó Attila.

A mérkőzés első hat-hét percében felváltva szerezték góljaikat a csapatok, ám 4-4-es állás után sorozatban háromszor betalált a Debrecen, mely a játékrész derekához érve 8-5-ös előnynek örülhetett. Egészen a félidő hajrájáig úgy tűnt, hogy ez a két-három gól különbség állandósul a felek között, ám az utolsó hét percben egy 5-0-s rohammal szakította le a duna- újvárosi együttest Köstner Vilmos gárdája, mely a szünetre már 16-9-es vezetéssel vonul- hatott.

A fordulást követően is jobban kezdett a Loki, mely 24-12-re meglépett a Kohásztól sőt, a játékrész derekánál már 29-15-re vezetett. A találkozó utolsó negyed órájára összekapta ma- gát Vágó Attila csapata, ám hiába dolgozott le öt találatot is jelentős hátrányából, a meccset végül simán, 33-24-re a Debrecen nyerte.

2020-07-31

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk