Kézilabda kupa

A Balatonfüredi KSE is elkezdte a felkészülést

Az első foglalkozáson ott volt a csapat és a stáb valamennyi tagja, valamint Bene Tamás ügy- vezető elnök és Kis Ákos sportigazgató.

György László vezetőedző ismertette a kerettel az előttük álló időszakban elvégzendő felada- tokat, melyekben a különféle edzések mellett július 22-től edzőmérkőzések is szerepelnek.

Bene Tamás tolmácsolta a csapat felé az elnökség elvárásait és célkitűzéseit. A rendkívül ki- egyensúlyozott bajnoki sorozatban a 3-6. helyek megszerzése a cél, míg a nemzetközi kupá- ban a város és a magyar kézilabda méltó képviselete.

A keretben jelentős mozgások voltak: a visszavonult Fazekas Nándor mellett Máthé Dominik, Zdolik Bence, Darko Sztevanovics, Luis Felipe Jimenez, Németh Balázs, Déber Bence és Orbán Barnabás távozott a csapattól, míg a tervek szerint Vajda Huba kölcsönben szerepel.

Dénes János

Az irányító Horváth László visszatér mezőkövesdi kölcsönjátékából, az átlövő Pulay Gábor, aki korábban szintén viselte a klub mezét, Németországból érkezik, a rutinos védekező speci- alista Dénes János pedig Tatabányáról teszi át a székhelyét Balatonfüredre. A héten dőlt el,  hogy csatlakozik a kerethez a bosnyák válogatott Dejan Milanovics is. Három saját nevelésű fiatal, Brandt Balázs, Draskovics Gellért és Seprős Bence pedig profi szerződést kapott az egyesülettől.

 

2020-07-08

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk