Kézilabda kupa

Új tervezésű trófeák a Bajnokok Ligájában

A végső győzelemért járó kupák a spanyol Sustain Awards Oiko Design Office ügy- nökségnek  a munkája, amely cég környezetbarát trófeák tervezésére és gyártására szakosodott. A tervet Európa 12 országának 27 vállalata és művésze közül választották ki az EHF Marketing GmbH által szervezett pályázati eljárása során.

A felhasznált anyagok fenntarthatósága, a nők és férfiak közötti egyenlőséget tükröző formatervezés, valamint a trófeák látványos formája, amelyben a kézilabda sport lénye- ge tükröződik, ezek voltak a kulcsfontosságú elemek a győztes dizájn kiválasztásában.

A formatervezés mögött meghúzódó koncepció, hogy a sport fő célját hangsúlyozza: a gólszerzés, valamint a hálóba ütköző labda dinamikus mozgását tükrözze. Az pajzs alakja a kézilabdában a csapatmunka fontosságát, míg a háló a csapaton belüli kapcso- latot szimbolizálja.

A kézilabda sport új korszakának folytatásával a trófeák nemcsak az új márkát hang- súlyozzák, hanem tükrözik a kézilabda elismert eseményeit, az EHF Bajnokok Ligája és az EHF FINAL4 hírnevét is.



Forrás: EHF

 

2020-07-02

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk