Kézilabda kupa

 

Győri Audi ETO KC: Hosszabbított a klasszis norvég balátlövő

A világban uralkodó viszontagságos járványhelyzet ellenére is gőzerővel folynak az egyeztetések a győri klub hosszú távú céljainak megvalósítása érdekében. Dr. Bartha Csaba klubelnök így újabb megállapodásról tud beszámolni a sport- ág győri rajongói számára.

– Nagyon elégedettek vagyunk Veronica Kristiansen teljesítményével, csapa- tunk meghatározó tagjává, húzóemberévé vált az elmúlt évek során, így egy percig sem volt kérdés számunkra, hogy folytatni szeretnénk a közös munkát. Külön öröm, hogy játékosunk is hasonlóképp állt pályafutása Győrben történő folytatásához, jól érzi itt magát, melyet kiváló teljesítménye is alátámaszt – kezdte nyilatkozatát dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke. – Bízunk benne, hogy a járványhelyzet mihamarabbi elmúltával ismét minden vissza- térhet a régi kerékvágásba, és száz százalékkal az elérendő céljainkra tudunk koncentrálni, melyek megvalósításában kulcsszerepet szánunk Veronicának.

– Nagyon boldog vagyok, hogy győri színekben folytathatom sportolói karrie- rem. Győrben minden adott a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez, hiszen professzionális körülmények között végezhetjük az edzésmunkát, s a klub mindenben segít, hogy mi maximálisan a feladatunkra koncentrálhassunk. Moti- vált vagyok, szeretnék újabb szép eredményeket elérni zöld-fehérben. Nagyon örülök, hogy számítanak rám és a csapat tagjai között tudhatom magam az elkövetkező három évben is – nyilatkozott Veronica Kristiansen a szerződés alá- írása után.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap

2020-11-09

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk