Görbicz Anita május hónap női EHF játékosa


Görbicz Anita és Sander Sagosen nyerte

a Month Player of the Month díjat

 

Görbicz Anita jelentős szerepet játszott a Győri Audi ETO KC színeiben,a TIPPMIX EHF FINAL4 két mérkőzésén, míg Sander Sagosen döntő szerepet játszott (13 gólt lőtt) a május 3-án Norvégia Franciaország elleni 35-30-as győzelmében a férfiak EHF EURO 2018 kvalifikációs mérkőzésén.

Görbicz Anita: "A Bajnokok Ligája győzelem után megnyertük a magyar bajnoki címet, ami azért fontos, mert a Magyar Kupa döntőt hétméteres párbajban elvesztettük az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen. Az, hogy egy hónap alatt otthon és nemzetközi szinten is csúcsra értünk, nagyszerű eredmény."

Május hónap női EHF játékosa:

1. Görbicz Anita (magyar) – Györi Audi ETO KC
2. Anja Althaus (német) – HC Vardar
3. Cornelia Nycke Groot (holland) – Györi Audi ETO KC
4. Kari Aalvik Grimsbö (norvég) – Györi Audi ETO KC
5.Yvette Broch (holland) – Györi Audi ETO KCSander Sagosen: "Wow, másodszor ebben a szezonban! Ez csak jó! Ez tökéletes megkoronázása a tökéletes szezonnak és nagyon nagy megtiszteltetés számomra. Nagyszerű szezont „futottam” a nemzeti csapattal, és ahogy mondtam, amikor utoljára kaptam ezt a díjat, nem tudtam volna mindezt elérni jó csapattársak nélkül. Az Aalborgban töltött három év fantasztikus volt. Most már csak annyit kell tennem, hogy a szezon tökéletes legyen; Norvégiának ki kell jutni az Európa-bajnokságra. Biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk tenni!"

Május hónap férfi EHF játékosa:

1. Sander Sagosen (norvég) – Aalborg
2. Hans Lindberg (dán) – Füchse Berlin
3. Aron Palmarsson (izlandi) – Telekom Veszprém
4. Lars Kaufmann (német) – Frisch Auf Göppingen
5. Kiril Lazarov (macedón) – FC Barcelona Lassa

 

Forrás: EHF

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk