Kézilabda kupa

 

Fodor Csenge a Győri Audi ETO KC csapatához szerződött

 

Fodor Csenge

a Győri Audi ETO KC csapatához

szerződött

 

Hosszú távú, négy éves szerződést írt alá a Győri Audi ETO KC csapatával Fodor Csenge, aki a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttesétől érkezik a Rába-partjára.

          „A korosztályos válogatott játékos még a junior válogatott elleni mérkőzésünkön hívta fel magára a figyelmet, ahol hat gólt lőtt csapatunknak. Mindemellett Csenge leigazolása jól illeszkedik az idei szezonban megkezdett játékos-politikánkba, miszerint fiatal magyar ígéretes kézilabdázókat igyekszünk a nagycsapat soraiba beépíteni. Az előttünk álló szezonra öt ETO-nevelésű tehetséggel (Pál Tamara, Varga Emőke, Binó Boglárka, Szilovics Fanni, Afentaler Sára) szerződtünk, akik reményeink szerint majdan oszlopos tagjává válhatnak felnőtt együttesünknek. Azt érezzük, Csenge minden szempontból illeszkedik az elképzeléseinkbe. Azon leszünk, hogy minél többet fejlődjön nálunk, és az ETO, illetve a felnőtt válogatott meghatározó tagjává váljon.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

          „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a jövő szezonban Győrben szerepelhetek az Audi ETO csapatában. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy bebizonyítsam, van helyem ebben az egyesületben. Óriási lehetőségnek tartom, hogy ilyen közegben, világsztárokkal és Ambros Martín vezetőedzővel dolgozhatok majd együtt. Már nagyon várom a szezon kezdetét.” – mondta Fodor Csenge szerződése aláírását követően.

          Fodor Csenge a nyáron csatlakozik a Győri Audi ETO KC keretéhez. Klubbéli elkötelezettségei mellett válogatott feladatok is várnak rá, hiszen meghívót kapott az Európa-bajnokságon résztvevő magyar junior válogatott keretébe.

          Forrás: Győri Audi ETO KC

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk