DVSC TVP-Dunaújvárosi KKA 30-24 (14-11)

 

DVSC TVP – Dunaújvárosi KKA

30-24 (14-11)

 

            TIPPMIX Török Bódog Női Magyar Kupa bronzmérkőzés.
            2017. április 2., vasárnap, 13:45 óra, Kecskemét.
            Vezette: TOMECSKO-HUNYADI Tamás, UNYATINSZKI Tamás.

            DVSC-TVP: HORVÁT-PÁSZTOR Bettina (kapus), LAJTOS Nóra (kapus) – VARSÁNYI Nóra 2, JEZSIKAVA Karina 5, CSÁKI Viktória 5/3, PUNYKO Anna 7, TÓVIZI Petra, KELEMEN Éva 2, SISKA Pálma , SIRIAN Szederke 2, GARBUZ Maria 1, PÉNZES Laura, SZABÓ Panna, TÓTH Melinda, MARINCSÁK Nikolett , DESPOTOVICS Jelena 6. Vezetőedző:Tone TISELJ.

            Dunaújváros Kézilabda Akadémia DKKA: CSAPÓ Kyra (kapus), PÁLINKÁS Viktória (kapus) – TAKÁCS Dusmata 2, SZALAI Babett 2, MICIJEVICS Camila 4, GROSCH Vivien 1, RÁCZ-VINCZE Melinda 1, KLUJBER Katrin 2, HORNYÁK Bernadett, KOVÁCS ANNA 8/4, CIFRA Anita, KARNIK Szabina, Gindeli Panna, NICK Viktória, KUDOR Kitti 4/3, VÁRTOK Ramona. Vezetőedző: György László.

            Hétméteres: 3/3, illetve 8/7.
            Kiállítás: 10, illetve 8 perc.

___________________________________________________

 

A harmadik mennyországban!

 

Furcsa, de már szombat este látszott a lányokon, hogy meglehet a bronz. Elszántak voltak és jókedvűek. Vasárnap reggel pedig már alig várták, hogy elkezdődjön.

 

            S mire elkezdődött, befutottak a debreceni szurkolók is, így fantasztikus hangulatban vágtak neki a felek a Magyar Kupa bronzmeccsének. Az Újváros startolt jobban, de aztán összeállt a védekezés, a fal mögött pedig Lajtos Nóri varázsolt. S akárhova néztünk nyerőembert láttunk: Jeca Deszpotovics varázsolt, Anna Punyko térdsérülésére fittyet hányva szórt a gólokat, Csáki Viki kötélidegzettel verte be a heteseket. S ami a legfontosabb: ott volt a pályán a CSAPAT.
            A szünetben hárommal vezettünk, s azért imádkoztunk, hogy kitartson az előny. De nem tartott, ki, hanem folyamatosan nőtt. Varázsoltak a lányok, hiszen lőttünk gólt kínai figura (de milyen kínai figura!!!) végén, kettős emberhátrányból, s a kulcspillanatokban mindig akadt egy extra produkció. Így az utolsó percekre már nem maradt izgalom… „Kupagyőztes” – zúgta a mámoros Loki-tábor a meccs után, s bár a döntőt a mi meccsünk után játszotta a Győr és a Fradi, mindenki tudja, hogy a két Bajnokok Ligája negyeddöntős magyar csapat más kategória.

            A mi kupánkat megnyertük! A harmadik hely nekünk a mennyország!
            A szezon legjobb játékával nyertük meg a Magyar Kupa bronzmérkőzését.
            Ezzel EHF-kupa résztvevő a csapat!

_______________________________________________

 Forrás: http://dvsckezilabda.hu/

 

 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk