Kézilabda kupa

 

Dragan Gajics: Örömmel térek vissza Montpellierbe

 

Dragan Gajics:

“Örömmel térek vissza Montpellierbe"


Igen! Ezen a hétvégén lesz a Bajnokok Ligája negyeddöntője és Dragan Gajics visszatérte. Ő egy volt montpellieri játékos, aki bátran harcolt az MHB színeiben, aki jelenleg 1500 kilométerre az egyik legjobb európai csapat tagja, s aki nem felejtette el a héraltai tartózkodását. Gajics, alias Gajo nyolc hónap elteltével első alkalommal vasárnap visszajön Bougnol-ba, a Veszprém színeiben. Beszélgetésünk során bevallotta, hogy amikor csak tudja, követi Monpellier szereplését a telefonja kis képernyőjén. Ez  a találkozó különleges lesz annak, akit többször is megválasztottak a bajnokság legjobb csapata jobbszélsőjének a MHB színeiben.


          – Mi volt az első gondolata, amikor megtudta, hogy a Montpellier kvalifikálta magát a negyeddöntőbe?
          – Nem lepődtem meg igazán, mert tudtam, hogy az utóbbi időben a Kielce meggyengült. A Montpellier ki tudta használni ezt, és örülök, hogy régi csapatom ellen játszhatok.
          – Különleges számára ez a mérkőzés?
          – Izgatott vagyok, hogy visszamegyek Montpellierbe. Ismerem a várost, a játékosokat, a szurkolókat. Ez egy igazán különleges pillanat lesz.

         Mi a különbség a két csapat között?
          – Nincs igazán nagy különbség. A játékosok tudása, a struktúra, a termek és a közönség nem különbözik nagy mértékben egymástól. Számomra az egyetlen különbség, hogy kevesebbet játszom, mert itt 23 profi játékos van, a montpellieri 15-tel szemben. Több a rotáció, mint Montpellierben.
          – Beszélne egy keveset az odavágó meccsről?
          – Szerintem a két csapat nem játszott a saját nívóján. A Montpellier hibázott, nevezetesen a lerohanásokban, amit mi kihasználtunk. A mi erősségünk a védelem, de nem mindig tudtuk hatékonyan használni azon a találkozón.
          – Milyen eredményt vár a visszavágó mérkőzésen a Bougnolban?
          – A Montpellier valószínűleg fokozni fogja a sebességet, ami problémát fog okozni nekünk. Ez biztos. Koncentrálnunk kell hatvan percen át, s lassítani kell a játékukat. Nagy iramú meccs lesz.
          – Hogyan készültek a héten Veszprémben?
          – Sokat elemeztünk a videón és növeltük az edzések számát. Nem annyira intenzíven, inkább a taktikára helyeztük a hangsúlyt. Ennek lényege, hogy pontosnak és fegyelmezettnek kell lennünk a mérkőzésen.

          Forrás: http: www.montpellierhandball.com Fotó: Gaelle Louis

 

             

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk