Asma Elghaoui távozik Győrből

 

Asma Elghaoui távozik Győrből 

 

A tunéziai-magyar kettős állampolgárságú játékos 2016 decemberében csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához, a várandóssága miatt hazájába visszatérő Heidi Löke pótlására. Asma Elghaoui és a klub most közösen úgy döntött, hogy a játékos szerződését 2017. június 30-i hatállyal közös megegyezéssel megszünteti.

        A játékos a Győri Audi ETI KC színeiben 18 bajnoki mérkőzésen 60 góllal járult hozzá csapata bajnoki címéhez, a Bajnokok Ligájában 10 alkalommal lépett pályára, 8 gólt szerzett és 3 alkalommal állították ki két percre (6 perc).

          A siófoki szurkolók egykori kedvence úgy döntött, hogy visszatér Siófokra és az SKC színeiben folytatja pályafutását.

          – Lehetőségünk nyílt arra, hogy egy olyan játékost szerződtessünk, aki minden szinten beleillik az elképzeléseinkbe. Ismerjük, tudjuk, hogy mire képes és az is fontos tényező, hogy magyar állampolgársággal is rendelkezik. Félévvel ezelőtt szem előtt tartva a Győri Audi ETO KC és a játékos érdekeit elengedtük őt. Teljesült az álma, Bajnokok Ligáját és bajnokságot nyert és ezért nagyon büszkék vagyunk rá. Remélem, hogy  minket is hozzá tud majd segíteni ahhoz, hogy elérjük a kitűzött céljainkat – nyilatkozta Fodor János, a Siófoki KC ügyvezetője.

             A beálló a 2016/17. évi idényben a Siófoki KC és a Győri Audi ETO KC
színeiben a K&H Női Kézilabda Liga keretében 26 mérkőzést játszott, 94 gólt lőtt, 10 sárga lapot kapott, 11 alkalommal állították ki két percre (22 perc), 1 alkalommal kizárták (3x2'), 2 hétméterest lőtt, ebből 1 gól született. A Magyar Kupában 4 alkalommal lépett pályára, 16 gólt lőtt, 2 sárga lapot kapott, s 3 alkalommal állították ki két percre (6 perc).

          Forrás. Győri Audi ETO KC - Siófoki KC

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk