Anja Althaus Győrben

 

Anja Althaus Győrben

 

Beálló posztra igazolt új játékost a magyar bajnok és Bajnokok Ligája győztes Győri Audi ETO KC csapata. A korábban már visszavonulási szándékát bejelentő német Anja Althaussal kötött egyéves kontraktust a zöld-fehér egyesület.

„Azt már a Final Four előtt eldöntöttem, hogy visszavonulok. Akkor, abban az élethelyzetben ez tűnt jó döntésnek. Nemrég a Győri Audi ETO KC elnöke és vezetőedzője keresett meg, és örömmel fogadtam megkeresésüket a folytatásról. Egy éves szerződést írtam alá, és nagyon várom a kihívásokkal teli új idényt a Bajnokok Ligája címvédőjénél.” – nyilatkozta Anja Althaus.

„Rutinos, tapasztalt játékost sikerült Győrbe szerződtetni. Ellenfélként elismerésre méltó volt az a teljesítmény, amit a pályán mutatott. Céljaink elérése érdekében fontos, hogy minden poszton kiválóan felkészült játékosok szerepeljenek a csapatban a következő szezonban is, ennek fényében mindenképpen tovább erősödött a Győri Audi ETO jövő évi kerete.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

Anja Althaus kétszeres EHF Bajnokok Ligája győztes a Viborg csapatával (2009, 2010), a Győri Audi ETO KC első BL-döntőjén 7 gólt szerzett a zöld-fehérek ellen a Viborg színeiben a két összecsapáson. Három alkalommal hódította el csapataival a német, a dán és a macedón bajnoki címet (Trier, Thüringer, Viborg, HC Vardar). A német válogatottal 2007-ben világbajnoki bronzérmet ünnepelhetett.


Nemzetisége: német
20 (HC Vardar)
beálló
1982.09.03.
34
Magdeburg
Mérkőzések száma (Bajnokok Ligája, 2016/17): 14
34
6
5 (10 perc)
0
0


Forrás: Győri Audi ETO KC

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk