Hírmondó

Három évig a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja pályafutását
a
Siófok KC Hungary kapusa, Silje Solberg.
A norvég hálóőr nagy reményekkel és tervekkel érkezik Győrbe 2020 nyarán
.

2020-01-20Bővebben »

A Magyar Kézilabda Szövetség megegyezett Danyi Gáborral, a Győri Audi ETO KC szakvezetőjével és Elek Gáborral, az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzőjével, amelynek értelmében a két edző együtt, egyenrangú szövetségi kapitányként vezeti a magyar női válogatottat 2020. március 31-ig. A szakemberek megbízatása a március 20-22. között Győrött sorra kerülő, Kína, Szerbia és Oroszország elleni olimpiai selejtezőre, valamint az azt követő Montenegró elleni hazai és idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőkre szól.

2020-01-16Bővebben »
Borut Mackovsek nyártól Veszprémből Szegedre szerződik

Nyártól kétéves szerződést kötött a Tisza-parti együttes a szlovén válogatott Borut Mackovsekkel. A 27 éves balátlövő a MOL-Pick Szeged hatodik szlovén játékosa lesz. Eddig kilenc Bajnokok Ligája szezont húzott le, 2009-ben mutat- kozott be az európai topligában. Összesen 243 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában. A KEK-ben és az EHF-kupa sorozatban két-két idényben lépett pályára. Jelenleg hazája válogatottjával az Európa-bajnokságon szerepel. Eddig 85-ször lépett pá- lyára a a szlovén nemzeti együttesben, 184 alkalommal talált be a kapuba.

2020-01-15
Mazák-Németh Csilla keresztszalag-szakadást szenvedett

A Siófok KC játékosa a hétközi Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzés második félidejében egy szerencsétlen talajfogás után súlyosan megsérült. A szakorvosi vizsgálat az MR felvétellel szinkronban kimutatta, hogy a játékos jobb térdében elszakadt a keresztszalag. Az SKC jobbátlövője műtéti beavatkozáson fog átesni a következő hetekben, rehabilitációja várhatóan kilenc hónapot vesz igénybe, így a játékos számára véget ért a szezon.

 

Forrás: Siófok KC honlap

2020-01-10
Dragan Gajics Franciaországba szerződött

Hivatalossá vált, hogy Dragan Gajics, a Telekom Veszprém jobbszélsője, a francia másodosztály jelenlegi listavezetőjénél, a Limoges Hand 87 csapatánál folytatja 2020 nyarától. A játékos nyáron lejáró szerződését nem hosszabbította meg a veszprémi klub. Dragan Gajicc 2016-ben érkezett Veszprémbe, amellyel azóta kétszer nyert magyar bajnokságot és Magyar Kupát, valamint kétszer jutott be a Bajnokok Ligája Final Fourjába, ahol egyszer a döntőben is pályára léphetett.


Forrás: Telekom Veszprém honlap

2020-01-10
Felmentették tisztségéből Kim Rasmussen szövetségi kapitányt

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. január 7-i hatállyal felmentette tisztségéből Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát.  Az elnökség ugyanakkor felkérte Pálinger Katalin alelnököt és Novák András operatív igazgatót, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat Danyi Gáborral és Elek Gáborral a női válogatott szövetségi kapitányi tisztségének betöltése céljából. A két szakember felkérése a közös munkára és egyaránt a szövetségi kapitányi pozícióra szól, a páros együtt látná el a szakvezetői feladatokat a 2020. március 20-22. közötti győri olimpiai selejtezőn, valamint az azt követően sorra kerülő Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

2020-01-07
Váci NKSE: Hámori, Kácsor, Kuczora hosszabbított

Váci Női Kézilabda Sportegyesület vezetősége a jövőben is az elmúlt szezonokban bevált koncepciót kívánja folytatni: értékeiket megtartva továbbra is fiatal játékoskerettel képzelik el a jövőjüket!  Ennek megvalósítása érdekében már a fel- nőtt válogatottban pályára lépő 23 éves Hámori Konszuéla, az NB I-es góllövő listát vezető,  junior világbajnok 20 éves Kácsor Gréta, valamint a junior Európa-bajnok szintén 20 esztendős Kuczora Csenge 2022. június 30-ig meghosszab- bította a 2021. június 30-án lejáró szerződésüket. A következő szezonban Vácon folytatja pályafutását az ifjúsági válogatott kerettag Bárdy Noémi, aki jelenleg a Dunakanyar Kézilabda Akadémiában szerepel. A 18 éves, átlövőként bevethető játékossal 2024.június 30-ig szóló szerződést kötött a klub.

2020-01-03

Újabb érkező vált biztossá a Győri Audi ETO KC 2020-21. évi játékoskeretéhez.
A klub magyar válogatott jobbszélsővel erősíti meg keretét.
Lukács Viktória a Ferencváros csapatából érkezik Győrbe.
A jobbszélső hároméves szerződést írt alá a kisalföldi klubbal.

2020-01-02Bővebben »

A 2019. évi női világbajnokságon Magyarország válogatottja a 14. helyen végzett. Ne szépítsük: az előzetesen elvártakhoz képest (olimpiai selejtezős hely meg- szerzése) ez alapos kudarc. A gyenge szereplés és a csoportból való kiesés okairól minden rendű és rangú szakember elmondta minden lehetséges fórumon vélemé- nyét (magyarázkodását), a cikkek alá biggyesztett, sokszor nyomdafestéket nem tűrő kommenteken kívül az „ezerfejű cézár”, az átlagember, a drukker véleménye azonban nem kapott nyilvánosságot. Gondoltunk egy nagyot, s az eseményeket követve kiragadtunk néhány, viszonylag normális hangnemben megírt hozzászó- lást, mely sok igazságot tartalmaz, annak ellenére, hogy szerkesztőségünk nem minden megnyilvánulással és szóhasználattal ért egyet.

2019-12-30Bővebben »

Julie Foggea, az érdi kézilabdás közösség kedvence aláírta szerződését a követ- kező szezonra. A 29 éves francia hálóőr 2017-ben érkezett Érdre és gyorsan be- illeszkedett a csapatba. Teljesítményével és hozzáállásával kivívtaa szakmai stáb teljes bizalmát, így gyorsan megszületett a megállapodás a közös munka foly- tatásáról.

2019-12-28Bővebben »
<<<     1234567 ... >>>

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk