Hírmondó

 

Pénteken (2019. szeptember 20-án) a Magyar Kézilabda Szövetség
(MKSZ) székházában kisorsolták a női és a férfi Magyar Kupa
2. fordulójának párosítását.

2019-09-20Bővebben »

Ma délután (2019. szeptember 17-én) rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Győri Audo ETO KC. Dr. Bartha Csaba, a klub elnöke bejelentette, hogy három megha- tározó játékosukkal szerződést hosszabbítottak: Kari Brattset két, Anne Mette Hansen kettő+plusz egy, Stine Oftedal két évre hosszabbította meg a zöld-fehér klub tagságát.


2019-09-17Bővebben »

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette keretét Litvánia (szeptember 25.)
és Olaszország  (szeptember 29.)  elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésekre.
A keretben ezúttal 20 játékos kapott helyet.

2019-09-11Bővebben »
MOL-Pick Szeged: Alen Blazsevicset megműtötték

Nem kezdődött jól az idény Alen Blazsevics számára. A horvát légiós a Csurgói KK ellen megsérült, nem is tudott a második félidőben játszani. Hétfőn Cirót kivizsgálták és ki- derült, hogy porckorong-sérve van, műtéti beavatkozásra van szükség. Csütörtökön el- végezték a beavatkozást, mely jól sikerült. A csapat orvosa, dr. Szabó István elmondta, ha minden kedvezően alakul, akkor három hónap múlva újból a pályára léphet Alen Bla- zsevics.

Forrás: MOL-Pick Szeged honlap / Süli Róbert – Fotó: Kocsis Aliz

2019-09-05

A MOL-Pick Szeged csapata is tagja annak az elit mezőnynek, melynek tagjai részt vesznek Strasbourgban a négy napos (2018. augusztus 22-25.)  EuroTournoi 2019 elnevezésű felkészülési tornán. A MOL-Pick Szeged az A-csoportba került a francia HCB Nantes és a norvég Elverum mellé. A B-jelű trióban a francia Montpellier HB, a portugál SL Benfica és az orosz Csehovszki Medvegyi található. A csoportokban körmérkőzés formájában döntik el a helyezések sorrendjét, majd az utolsó napon a csoport harmadikok az 5. helyért, a csoport másodikok a 3. helyért, míg a cso- port elsők a végső győzelemért mérkőznek.

<<< RÉSZLETES PROGRAM >>>

 A torna mérkőzéseiről honlapunk helyszíni tudósításban számol be.

2019-08-24Bővebben »

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a 2019-2020-as idény
női és férfi Magyar Kupa küzdelmei selejtező és 1. fordulójának párosítását. 

2019-08-01Bővebben »
Új csapatkapitány a Telekom Veszprém csapatánál


Nagy László visszavonulását követően új csapatkapitányt kellett választani
a Telekom Veszprém férfi csapatánál. A döntés nem okozott meglepetést:
a feladatot a válogatott irányító, Lékai Máté kapta meg,
három helyettese Sterbik Árpád, Mirsad Terzics és Andreas Nilsson lett.

2019-07-25

Marija Lojanica július 1-vel csatlakozott a Telekom Veszprém stábjához,
jövő héten pedig bele is csap a közös munkába, hogy a lehető legjobb formába hozza a csapatot a szezon kezdetére. A HC Vardartól szerződtetett stáb új tagja a hazautazó spanyol Sergio Sanchez Lopez helyét veszi át.

2019-07-22Bővebben »

Kedden délelőtt (2019. július 16-án) Bécsben, az Európai Kézilabda Szövetség székházában kisorsolták a női és férfi EHF-kupa első és második selejtező körének párosításait. Az első selejtező körben egyik nemnél sem volt érdekelt magyar csapat. A második selejtezőkörben a nőknél a Váci NKSE a Hypo Niederösterreich (osztrák) – WAT Atzgersdorf (osztrák) összecsapás győztesével találkozik, míg a DVSC Schaeffler a TSV Bayer 04-Werkselfen (német) – AC Latsia Nicosia (ciprusi) találkozó továbbjutójával mérkőzik. Mindkét magyar csapat hazai pályán kezdi a párharcot. A férfiaknál a Csurgói KK szintén a második selejtezőkörben kapcso- lódik be, a CIP Travel Antalyaspor AS (török) – HC Dobrogea Sud Constanta (ro- mán) párosítás győztese lesz az ellenfele. A magyar csapat idegenben kezdi a párharcot.  A nőknél a Siófok KC Hungary (címvédő) és az ÉRD HC, a férfiaknál Grundfos Tatabánya KC és a Balatonfüredi KSE a harmadik selejtező körben kap- csolódik be a közdelem sorozatba.

2019-07-16Bővebben »

A Női junior Európa-bajnokság nyitónapján Győrött
a Magyar Kézilabda Szövetség, az Európai Kézilabda Szövetség 
és az EHF Marketing megállapodást írt alá, amelynek értelmében újabb
öt évre, azaz 2024-ig Budapest marad a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének helyszíne.

2019-07-11Bővebben »
<<<     1234567 ... >>>

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk