Hírmondó

Nora Mörk: Újabb hat hónap rehabilitáció

Átesett a szükséges orvosi beavatkozáson Nora Mörk a Győri Audi ETO KC játékosa. Az átlövő térdét Norvégiában műtötték meg. Nora Mörk rehabi- litációja a 2018. február 5-én, Nykobing  Falster Håndbold elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett szalagsérülését követően egészen idén szep- tember végéig jól haladt, ám ekkor az egyik edzésen a játékos fájdalmat ér- zett műtött térdében, ezért a fájdalom és a probléma okának tisztázása érdekében egy újabb beavatkozás vált szükségessé. „A sérülése miatti ki- vizsgálás során  jó térd ízületi stabilitás mellett a holdasporc-gyök szakadása volt valószínűsíthető. A 2018. október 12-én Oslo-ban elvégzett műtét során beigazolódott a holdasporc-gyök szakadása, melynek helyreállító műtétét követően ismét féléves rehabilitáció vár a játékosra.” – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Nagy Kata

2018-10-12
Ligetvári Patrik Leónban folytatja kölcsönben

A mai napon, október 10-én, megállapodás született a Telekom Veszprém és az Abanca Ademar León között Ligetvári Patrik játékjogát illetően. Eszerint a magyar válogatott balátlövő – a saját kérésére – a 2018/19-es idény végéig kölcsönbe kerül a spanyol bajnoki ezüstérmeshez a több játéklehetőség re- ményében. Ezt garantálhatja a kölcsönszerződés azon pontja is, amely sze- rint, ha a 22 éves játékos nem lép rendszeresen pályára, többek között a Bajnokok Ligájában is, úgy a klub visszahívhatja Veszprémbe. Ez szintén be- következhet abban az esetben is, ha a Telekom Veszprémnek sérülések mi- att szüksége lenne rá. Ligetvári Patrik, saját nevelésű játékos, 2012-ben de- bütált a Veszprém első csapatában, majd 2014-ben kölcsönbe került a Ba- latonfüredhez. 2016-ban visszatért a magyar rekordbajnok felnőtt kereté- hez, ahol eddig összesen 109 alkalommal volt eredményes.

 Forrás: Telekom Veszprém honlap / Fotó: Wolf Attila

2018-10-10

Tegnap (2018. október 9-én) hivatalossá vált, hogy David Davis veszi át
a Telekom Veszprém csapatának vezetőedzői posztját, miután egy 1+1 éves szerződést írt alá a Veszprém Handball Team Zrt.-vel. A 41 éves spanyol szakemberrel beszélgetett a Telekom Veszprém honlapjának munkatársa a megállapodás aláírását követően.

2018-10-10Bővebben »

A mai napon hivatalossá vált, hogy David Davis veszi át a Telekom Veszprém csapatának vezetőedzői posztját. A 41 éves spanyol szakember 1+1 éves szerződést írt alá a Veszprém Handball Team Zrt.-vel. Munkáját a klub egy- kori kiváló játékosa, Carlos Perez fogja segíteni. A sportigazgató feladatok elvégzésével a klubvezetés Gulyás Istvánt bízta meg.


2018-10-09Bővebben »
Női Magyar Kupa: kisorsolták a 3. forduló párosítását

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa 3. fordulójának párosításátAz NB I 2017/18-as idényében 3-6. helyen végzett csapatok a 4. for- dulóban, az 1-2. helyen végzett csapatok az 5. fordulóban kapcsolódnak be a so- rozatba. A forduló hivatalos játéknapján, 2018. október 25-én, csütörtökön nyolc mérkőzésre kerül sor, mely időponttól a csapatok közös megegyezés alapján el- térhetnek.

Párosítás >>>
2018-10-09
Telekom Veszprém: William Accambray Celjében folytatja

Megállapodás született a Telekom Veszprém és az RK Celje Pivovarna Lasko között William Accambray játékjogát illetően, miszerint a francia olimpiai bajnok játékos a 2018/19-es idény végéig, kölcsönbe kerül a szlovén baj- nokhoz. William Accambray 2017 nyarán érkezett Veszprémbe a Paris Saint-Germain Handball csapatától, s három éves szerződést írt alá a bakonyi klubbal. A magyar rekordbajnoknál eddig töltött valamivel több, mint egy szezonja alatt összesen 38 gólt lőtt, és egy Magyar Kupa címet szerzett. A Bajnokok Ligája tavalyi kiírásában hat mérkőzésen szerepelt, s négy gól fű- ződik a nevéhez. Tavaly decemberben, a Grundfos Tatabánya elleni idegen- beli bajnoki mérkőzésen elszakadt az Achilles-ína, így ki kellett hagynia a szezon hátra lévő részét. Az új idényre felépült, és a Telekom Veszprém mind a négy magyar bajnoki mérkőzésén pályára lépett, melyeken összesen hat találatot jegyzett.

2018-10-05

Csapatunk egykori legendás játékosa, Gulyás István az elmúlt időszakban az utánpótlásunkban tevékenykedett edzőként. A Telekom Veszprém első csa- patától azonban hétfőn felmentették a munkavégzés alól Ljubomir Vranjes vezetőedzőt és segítőjét Björn Sätherströmöt, amelyet követően az egykori kiváló irányító lett a megbízott vezetőedző. Munkáját a Veszprémben szintén ikonnak számító Carlos Perez segíti. Ők ketten készítik fel az „Építők” gár- dáját a szombati Meskov Breszt elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkő- zésre. Gulyás István mesterrel beszélgettünk az utazás előtti utolsó vesz- prémi edzést követően.

2018-10-04Bővebben »

A Veszprémi Építők Sport Egyesület és a Veszprém Handball Team Zrt. vezetősége nyílt levelet intézett a Szurkolókhoz, melyben kéri a Drukkerek támogatását. A Telekom Veszprém honlapján megjelentetett levelet vál- toztatás nélkül közöljük.


2018-10-02Bővebben »
Ljubomir Vranjest felmentették a munkavégzés alól

A mai napon a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, dr. Csík Zoltán fel- mentette a munkavégzés alól a Telekom Veszprém csapatának vezetőedzőjét, Ljubomir Vranjest és másodedzőjét, Björn Sätherströmöt. Az edzői stábbal együtt Eklemovics Nikola sportigazgató is távozik a klubtól. Az edzéseket az új vezető- edző érkezéséig Gulyás István fogja tartani.

2018-10-01
Női felkészülési mérkőzés: ezúttal Montenegró jobb volt

 

Magyarország – Montenegró

19-23 (9-11)

A mérkőzés jegyzőkönyve>>>
2018-09-29
<<<     1234567 ... >>>

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk