Hírmondó

Pénteken (2019. november 15-én) a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) székházában kisorsolták a férfi Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását.

2019-11-15Bővebben »

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette 18 fős utazó keretét az év végi, Japánban sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.
A rajtra 16 játékos nevezhető, a világbajnokság során három cserére nyílik lehetőség.

2019-11-11Bővebben »
Telekom Veszprém: Lékai Máté súlyos sérülést szenvedett

A PGE Vive Kielce elleni mérkőzésen, egy betörés során megsérült a Telekom Vesz- prém csapatkapitánya, Lékai Máté. A hétfőn elvégzett MR vizsgálat alapján hátsó-keresztszalag sérülést szenvedett. A pontos és teljes diagnózishoz további vizs- gálatokra van szükség, amelyek eldöntik, hogy szükséges a műtét a teljes gyó- gyuláshoz. Lékai Máté az őszi idény további részében szinte biztosan nem léphet pályára. A bakonyi klub a további vizsgálatok befejezése után ad pontos tájé- koztatást a gyógykezelés módjáról és a teljes felépülés várható időtartamáról.


Fotó: Vörös Dávid

2019-11-05

Azt tartja a mondás, hogy a legnagyobb erősítés az értékek megtartása. Ebben az irányban tett újabb lépést a DVSC SCHAEFFLER, amikor három kézilabdázójával kötött újabb szerződést. A montenegrói válogatott Jelena Deszpotovics és a ma- gyar válogatott kerettag Kovács Anna egyaránt két esztendővel hosszabbította meg szerződését, míg a junior Európa-bajnoki aranyérmes Arany Rebeka további három esztendőre kötelezte el magát.

2019-11-05Bővebben »

Hétfőn (2019. november 4-én) délelőtt a Magyar Kézilabda Szövetség székházában kisorsolták a Női Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását,
amelyben már pályára lépnek a 2018-19. évi K&H Női Kézilabda Liga (NB I)
3-6. helyezett csapatai is.

2019-11-04Bővebben »

Kedden délelőtt (2019. október 22-én) Bécsben, az Európai Kézilabda Szövetség székházában kisorsolták a női EHF-kupa harmadik selejtező körének párosítását. A harmadik fordulóba sorolt címvédő Siófok KC Hungary és az Érd HC az első, míg a második fordulóból továbbjutó Váci NKSE és a DVSC-Schaeffler a második kalap- ból várta az ellenfelét. A Fortuna Istenasszony ezúttal kegyes volt a magyar csa- patokhoz, egyrészt elkerülték egymást, másrészt nem kaptak legyőzhetetlen el-  lenfelet. Siófok KC Hungary francia Nantes Atlantique Handball, az Érd HC az orosz Kubany, a DVSC-Schaeffler a szerb ZORK Jagodina, a Váci NKSE a török Kasta- monu Belediyesi GSK csapatával mérkőzik a csoportkörbe való jutásért. Az Érd és a DVSC hazai pályán, a Siófok és a Vác idegenben kezdi a párharcot. A harmadik forduló első mérkőzéseire 2019. november 9-10-én, a visszavágókra egy héttel ké- sőbb, 2019. november 16-17-én kerül sor. A 12 győztes csapat bejut a csoport- körbe, ahol csatlakozik hozzájuk a Bajnokok Ligája csoportmérkőzések négy utol- só helyezettje.

2019-10-22Bővebben »

2019. október 22-én., kedden, helyi idő szerint 11:00 órakor Bécsben, az Európai Kézilabda Szövetség székházában sorsolják ki az EHF-kupa 3. selejtező körének sorsolását. A kalapbeosztás érdekessége, hogy a címvédő Siófok KC Hungary a kétszeres Challenge Cup győztessel, a spanyol Rocasa Gran Canaria és az orosz Handball Club Lada csapatával az első, míg az egykor Bajnokok Ligájában szereplő HC Zvezda a második kalapba került. A harmadik selejtező fordulóban hat or- szágot egynél több klub képvisel: Dánia, Magyarország és Oroszország négy, Ro- mánia és Franciaország három, Norvégia két csapattal veszi fel a küzdelmet. Az egy országból induló csapatok nem védettek, a sorsolás szeszélye folytán szembe kerülhetnek egymással. A harmadik forduló első mérkőzéseire 2019. november 9-10-én, a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A 12 győztes csapat bejut a csoportkörbe, ahol csatlakozik hozzájuk a Bajnokok Ligája csoportmérkőzések négy utolsó helyezettje.


2019-10-21Bővebben »Pénteken (2019. október 18-án) a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) székházában kisorsolták a férfi Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását.

2019-10-18Bővebben »

Kedden délelőtt (2019. október 15-én) Bécsben, az Európai Kézilabda Szövetség székházában kisorsolták a férfi EHF-kupa harmadik selejtező körének párosí- tásait. A harmadik fordulóba sorolt Grundfos Tatabánya KC és a Balatonfüredi KSE az első, míg a második fordulóból továbbjutó Csurgói KK a második kalapból várta az ellenfelét. A Fortuna Istenasszony nem volt kegyes a magyar csapatokhoz, két hazai gárda alaposan „belehúzott”:   Balatonfüredi KSE a spanyol Abanca Ademar Leon együttesével, a Csurgói KK a francia USAM Nimes Gard csapatával mérkőzik a csoportkörbe való jutásért. Egyedül a harmadik magyar alakulat, a Grundfos Tatabánya KC kapott papírforma szerint verhető ellenfelet az ukrán ZTR Zapo- rozsje személyében. Mindhárom magyar csapat hazai pályán kezdi a párharcot. Az 1. mérkőzésekre 2019. november 16-17-én, a visszavágókra november 23-24-én kerül sor.

2019-10-15Bővebben »

   
    Pénteken (2019. október 11-én)
  az
MKSZ székházában
  kisorsolták a női
  Magyar Kupa

  3. fordulójának
  párosítását.

 

2019-10-11Bővebben »
<<<     1234567 ... >>>

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk