Hírmondó

Tóvizi Petra édesapja, Tóvizi Krisztián is kiváló kézilabdázó volt,
s lányához hasonlóan szerepelt világbajnoki aranyérmes csapatban,
1997-ben, Nyíregyházán lett főiskolás világbajnok.

2020-07-05Bővebben »

Aktív sportolói pályafutását befejezvén nem távolodik el a kézilabda világától Dajka Bettina a Siófok KC korábbi játékosa, aki a folytatásban az utánpótlás- ban vállal szerepet technikai vezetőként. Az egykori irányító Horváth Csaba utánpótlás igazgató szakmai munkáját segíti.

2020-07-05Bővebben »

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak?
Erről beszélgettünk a MOL-Pivk Szeged izlandi játékosával.

2020-07-05Bővebben »

Négy hónap után találkozott újra a keret, hétfőtől pedig elindul a kőkemény munka. A mögöttünk hagyott napokban az újrakezdés, az ismerkedés, vala- mint az adminisztratív feladatok ellátása volt főszerepben. Így telt a nulladik hét a Siófok KC-nál.

2020-07-04Bővebben »
Petar Nenadics lett 2019-20. évi idény legjobb szerb játékosa

Petar Nenadicsot választotta a Balkan-Handball.com a 2019/20. évi idény legjobb szerb játékosának. A 34 éves irányítót az Európa Kézilabda Szövetség is díjazta nemrég, mint a 2019-es év legjobb játékosát. 

2020-07-03

A MOL-Pick Szeged játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten
esett át. A spanyol játékos szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

2020-07-03Bővebben »

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvános- ságra hozta a 2019. év legjobb edzőjének járó díj jelöltjeit. A 18 sportági szakember által javasolt névsor: férfi csapatoknál Christian Berge (Norvé- gia), Nikolaj Jacobsen (Dánia/Rhein-Neckar Löwen), Roberto Parrondo (HC Vardar/Egyiptom), Maik Machulla (SG Flensburg-Handewitt), Didier Dinart (Franciaország); női csapatoknál Carlos Viver (Spanyolország), Emmanuel Mayonnade (Hollandia/Metz Handball),  Ambros Martín (Oroszország/ Rosz- tov-Don), Danyi Gábor (Győri Audi ETO KC), Thorir Hergeirsson (Norvégia). A végső győztesről a szurkolók döntenek. Szavazni július 3-tól lehet majd, az eredményt július 18-án hozzák nyilvánosságra.

2020-07-03Bővebben »

Az Európai Kézilabda Szövetség a női és férfi Bajnokok Ligája csoportjainak sorsolása után elkészítette az egyes csoportok mérkőzéseinek menetrend- jét.  A nőknél a csoportmérkőzések 1. fordulóját 2020. szeptember 12-13-án, szombaton és vasárnap rendezik, az A-csoportban az FTC-Rail Cargo Hunga- ria a Rosztov-Don együttesét fogadja hazai pályán, míg a B-csoportban a címvédő Győri Audi ETO KC  a CSZKA Moszkva vendégeként lép pályára. A férfi csoportmérkőzések 1. fordulóját 2020. szeptember 16-17-én, szerdán és csütörtökön kezdik, az A-csoportban a MOL-Pick Szeged a Paris Saint-Ger- main Handball gárdáját látja vendégül, a B-csoportban a Telekom Veszprém a HBC Nantes otthonába utazik. Az ujjászervezett Bajnokok Ligája érde- kessége, hogy egységesen a női fordulókat szombaton és vasárnap, a férfi fordulókat hétköznap, szerdán és csütörtökön rendezik.

2020-07-02Bővebben »

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvános- ságra hozta a 2019. év legjobb férfi játékosának járó díj jelöltjeit. A 18 sportági szakember által javasolt névsor: Anna Vjahirjeva (orosz,  Rosztov-Don), Estavana Polman (holland, Team Esbjerg), Lois Abbingh (holland, Rosztov-Don), Tess Wester (holland, Odense Handbold), Stine Oftedal (nor- vég, Győri Audi ETO KC). A végső győztesről a szurkolók döntenek. Szavazni július 3-tól lehet majd, az eredményt július 18-án hozzák nyilvánosságra.

2020-07-02Bővebben »

A 2020-2021. évi idénytől kezdve női és férfi EHF Bajnokok Ligája meg- nyerésére törekvő csapatok újonnan tervezett trófeákért szállnak harcba. A férfiak és a nők egyforma, ikonikus trófeái (kupái, serlegei) részben újra- hasznosított anyagokból készültek.

2020-07-02Bővebben »
<<<     1234567 ... >>>

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk