Kézilabda kupa

Csoportmérkőzések - B-csoport

2017.03.06. 17:10KOMMENTEK >>

HC Vardar - RK Celje Pivovarna Lasko

35-30 (20-15)


BAJNOKOK LIGÁJA, FÉRFI, Csoportmérkőzések, B-csoport, 12. forduló.

2017.02.25. 17:30 óra, Skopje, Sport Center Jane Sandanski, 4500 néző.

Vezette: Zigmars SONDORS, Renars LICIS (Lettország).

EHF-képviselő: Marek GORALCZYK (Lengyelország).

HC Vardar 1961: STERBIK Árpád (kapus), ANGELOV Petar (kapus) - DUJSHEBAEV Alex 8, GYIBIROV Timur 6, SISKARJEV Daniel 6, KARACSICS Igor 5, MORAES Rogerio 3, MARSENICS Mihajlo 3, CSUPICS Ivan 2/2, GYEREVEN Alekszander 1, CAÑELLAS Joan 1, SZTOJLOV Sztojancse, MAQUEDA Jorge, ABUTOVICS Ilija, CINDRICS Luka, BOROZAN Vuko. Vezetőedző: GONZALEZ GUTIERREZ Raúl.

RK Celje Pivovarna Lasko: LESJAK Urban (kapus), GAJICS Ivan (kapus) - MLAKAR Zsiga 8/2, JANC Blazs 4, BECSIRI Krisztian 4, RAZGOR David 3, MACKOVSEK Borut 3, MALUS Jaka 2, ZARABEC Miha 2, GROSELJ Matics 1, POTEKO Vid 1, KODRIN Tilen 1, ZSVIZSEJ Luka 1, BABARSKAS Povilas, SUHOLEZSNIK Matics, MARGUCS Gal. Vezetőedző: TAMSE Branko.

Hétméteres: 2/2 (CSUPICS Ivan 2/2), illetve 3/2 (MLAKAR Zsiga 2/2, ZSVIZSEJ Luka 1/0).

Sárga lapok: 2 (ABUTOVICS Ilija, KARACSICS Igor), illetve 3 (Vezetőedző: TAMSE Branko, MACKOVSEK Borut, ZSVIZSEJ Luka).

Kiállítás: 3 (SZTOJLOV Sztojancse 2', MAQUEDA Jorge 2', BOROZAN Vuko 2'), illetve 3 (BABARSKAS Povilas 2', JANC Blazs 2', POTEKO Vid 2').

Megjegyzés: 8 (5+3), illetve 13 (8+5).

Lövés hatékonyság: 67 % (52 lövés - 35 gól), illetve 62 % (48 lövés - 30 gól).

Kapus teljesítmény: 29 %, illetve 22 %. Az EHF mérkőzés jegyzőkönyvéből nem derül ki, hogy melyik kapus hány lövésből mennyit hárított.

1. HC Vardar 1961 12 9 0 3 354-319 35 18
2. Rhein-Neckar Löwen 12 8 1 3 337-329 8 17
3. Industria Kielce 11 7 0 4 327-310 17 14
4. OTP Bank-PICK Szeged 11 6 1 4 296-277 19 13
5. HC Meskov Breszt 12 4 4 4 326-324 2 12
6. RK Celje Pivovarna Lasko 12 2 3 7 341-370 -29 7
7. IFK Kristianstad 11 2 2 7 300-328 -28 6
8. HC Zagreb 11 2 1 8 262-286 -24 5

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk