Kézilabda kupa

Csoportmérkőzések - B-csoport

2017.12.02. 23:34KOMMENTEK >>

HC Meskov Breszt - RK Celje Pivovarna Lasko

29-24 (15-14)


BAJNOKOK LIGÁJA, Férfi, Csoportmérkőzések, B-csoport, 10. forduló.

2017.12.02. 18:15 óra, Breszt, Sportshall Victoria, 3100 néző.

Vezette: Stevann PICHON, Laurent REVERET (Franciaország).

EHF-képviselő: Valerijs JASKINS (Lettország).

HC Meskov Breszt: PESICS Iván 1 (kapus), MIJATOVICS Rade (kapus) - RUTENKA Dzianisz 4, SKURINSZKIJ Alekszander 3, NYIKULENKOV Dimitrij 3, SZTOJKOVICS Rasztko 3, SUMAK Vjacseszlav 3, VUKICS Ljubo 3, HORAK Pavel 2, IGROPULO Konstantin 2, DJORDJICS Petar 2, SILOVICS Sziarhej 2, KULAK Artsziom 1, PRODANOVICS Rajko, RAZGOR Simon, SZELVESZJUK Artyem. Vezetőedző: BEBESKO Szergej.

RK Celje Pivovarna Lasko: LESJAK Urban 1 (kapus), PANJTAR Aljaz (kapus) - DUJSHEBAEV Daniel 7, VUJOVICS Branko 6/2, ANICS Igor 4, RAZGOR David 1, MARGUCS Gal 1, GROSELJ Matics 1, KODRIN Tilen 1, MAKUCS Domen 1, BECSIRI Krisztian 1, JURECSICS Jan, MALUS Jaka, SUHOLEZSNIK Matics, MACKOVSEK Borut, MLAKAR Zsiga. Vezetőedző: TAMSE Branko.

Hétméteres: 0/0 ( - ), illetve 6/2 (DUJSHEBAEV Daniel 1/0, VUJOVICS Branko 2/2, MARGUCS Gal 1/0, MAKUCS Domen 1/0, JURECSICS Jan 1/0).

Sárga lapok: 3 (SUMAK Vjacseszlav, RAZGOR Simon, DJORDJICS Petar), illetve 1 (BECSIRI Krisztian).

Kiállítás: 1 (SUMAK Vjacseszlav 2'), illetve 4 (VUJOVICS Branko 4', RAZGOR David 2', DUJSHEBAEV Daniel 2').

Megjegyzés: 10, illetve 17.

Lövés hatékonyság: 1 % (41 lövés - 29 gól), illetve 60 % (40 lövés - 24 gól).

Kapus teljesítmény: 20 % - 30 lövés - 6 védés (PESICS Iván), illetve 19 % - 36 lövés - 7 védés (LESJAK Urban).

1. Paris Saint-Germain Handball 10 9 0 1 307-273 34 18
2. SG Flensburg-Handewitt 10 6 2 2 295-275 20 14
3. Telekom Veszprém 10 6 1 3 293-281 12 13
4. THW Kiel 10 5 1 4 259-262 -3 11
5. Industria Kielce 10 3 2 5 286-288 -2 8
6. HC Meskov Breszt 10 3 1 6 272-288 -16 7
7. RK Celje Pivovarna Lasko 10 2 1 7 287-309 -22 5
8. Aalborg Håndbold 10 2 0 8 269-292 -23 4

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk