Kézilabda kupa

Csoportmérkőzések - B-csoport

2017.09.24. 20:17KOMMENTEK >>

Aalborg Handbold - RK Celje Pivovarna Lasko

32-30 (15-13)


BAJNOKOK LIGÁJA, Férfi, Csoportmérkőzések, B-csoport, 2. forduló.

2017.09.24. 16:50 óra, Jutlander Bank Arena, 3357 néző.

Vezette: Arthur BRUNNER, Morad SALAH (Svájc).

EHF-képviselő: Svein Olav OIE (Norvégia).

Aalborg Håndbold: PEDERSEN Sören (kapus), AGGEFORS Mikael (kapus) - LARSEN Patrick 8, PEDERSEN Jesper 6, JUUL-LASSEN Buster 5/2, ELLEBAEK Tobias 4, HOLST JENSEN Andreas 3/1, SAUGSTRUP Magnus 2, SMARASSON Janus 2, HALD JENSEN Simon 1, BARTHOLD Sebastian 1, ANTONSEN Rene, JOTICS Lovro, HESSELLUND Jacob, LARSEN Martin, ATLASSON Arnor. Vezetőedző: KRISTJANSSON Aron.

RK Celje Pivovarna Lasko: LESJAK Urban (kapus), PANJTAR Aljaz (kapus) - MLAKAR Zsiga 14, KODRIN Tilen 4, MARGUCS Gal 4/2, MACKOVSEK Borut 3, MITROVICS Luka 3, BECSIRI Krisztian 1, SUHOLEZSNIK Matics 1, DUJSHEBAEV Daniel, ANICS Igor, MAKUCS Domen, RAZGOR David, MALUS Jaka, JURECSICS Jan, VUJOVICS Branko. Vezetőedző: TAMSE Branko.

Hétméteres: 5/3 (JUUL-LASSEN Buster 3/2, HOLST JENSEN Andreas 1/1, JOTICS Lovro 1/0), illetve 2/2 (MARGUCS Gal 2/2).

Sárga lapok: 2 (HALD JENSEN Simon, LARSEN Martin), illetve 2 (MLAKAR Zsiga, SUHOLEZSNIK Matics).

Kiállítás: 3 (HALD JENSEN Simon 2', HOLST JENSEN Andreas 2', LARSEN Martin 2'), illetve 6 (MARGUCS Gal 2', MACKOVSEK Borut 2', BECSIRI Krisztian 2', SUHOLEZSNIK Matics 3x2').

Kizárás (3×2’): 0, illetve 1 (SUHOLEZSNIK Matics).

Megjegyzés: 0, illetve 0. (Nehezen hihető adat!)

Lövés hatékonyság: 68 5 (47 lövés - 32 gól), illetve 57 % (53 lövés - 30 gól).

Kapus teljesítmény: A jegyzőkönyv nem tartalmaz erre vonatkozó adatot.

1. Telekom Veszprém 2 2 0 0 67-58 9 4
2. HC Meskov Breszt 1 1 0 0 28-25 3 2
3. Paris Saint-Germain Handball 1 1 0 0 25-22 3 2
4. SG Flensburg-Handewitt 2 1 0 1 57-55 2 2
5. Aalborg Håndbold 2 1 0 1 59-60 -1 2
6. Industria Kielce 1 0 0 1 25-28 -3 0
7. THW Kiel 1 0 0 1 22-25 -3 0
8. RK Celje Pivovarna Lasko 2 0 0 2 61-71 -10 0

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk