Kézilabda kupa

Silje Solberg nyáron távozik Győrből

– Nem kizárólag a világ egyik legjobb kapusáról beszélünk, hanem egy fantasz- tikus emberről is. Silje teljesítményével kiérdemelte, hogy egy hosszútávú szerző- déshosszabbítást ajánljuk neki. Nem titkon az volt a szándékunk, hogy a Toft, Sol- berg kettőssel kössünk többéves kontraktust. Idén nyáron, Silje várandóssága alatt jeleztük a prolongációs szándékunkat, azzal, hogy koncentráljon édes- anyai feladataira, és majd Győrbe való visszatérése után beszélünk a részle- tekről. Októberben bele is vetettük magunkat a tárgyalási folyamatba, ahol kiderült, hogy családi okok miatt fontolóra vették a hazatérés lehetőségét, illet- ve esetlegesen csak rövidtávú szerződésben gondolkodnak klubunkkal. Ezen indokokat megértettük és el is fogadtuk, de elmondtuk, hogy a klub érdekeit mindenekelőtt szem előtt tartva továbbra is hosszabb távra szeretnénk őt a csapatunkban tudni. Mivel ezt nem tudták vállalni, ezért ezúttal minden szándé- kunk és igyekeztünk ellenére nem került sor a szerződéskötésre. Természetesen nem haragban válunk el majd egymástól jövő nyáron, egyrészt mivel a privát, családi dolgoknak az életben sokszor prioritást kell élvezniük, másrészt mivel a következő hónapokban Silje-vel együtt fogunk mindent együtt megtenni a sze- zon céljainak elérése érdekében nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

– Nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben. Köszönöm a bizalmat felém, a klub valóban mindenben támogatott az elmúlt évek során végig. Az életben vannak helyzetek, ahol nem csak önmagunkat, hanem a családunkat is nézni kell. Búcsúzni nem szeretnék még, hiszen a hátralevő fél évben minden fronton szeretném segíteni a csapatot mondta Silje Solberg.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2023-12-20

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk