Kézilabda kupa

Nincs edzőkérdés Szegeden!

            – Sem a csapatnál, sem a szurkolók körében nincs jó hangulat a vereségek miatt. Hogy éli meg ezt az időszakot?
         
– Mint mindenki, nagyon rosszul. Hiszek abban, hogy sikerül ebből a nem túl jó helyzetből kijönnünk, erre képesnek tartom a csapatot, a szakmai stábot.
          – A játékosok mellett Pastor mester is sok kritikát kap. Mi a véleménye erről?
         
– 2016 őszén három éves projektbe kezdtünk. Ebből még nem telt el másfél év sem. Mi kitartunk Pastor edző mellett, nincs nálunk edzőkérdés. Ő a szakmai felelős. Mi ezt a klubmodelt követjük, és ez nem egyedi a Bajnokok Ligájában, más élcsapatoknál is hasonló a felállás. Ő a szakmáért felelős, nekünk, a klubban dolgozó vezetőknek a MOL-Pick Szeged zavartalan működését kell biztosítanunk. Pastor edzővel sokat egyeztetünk és beszélünk a jelenlegi helyzetről. Mindannyian keressük a megoldást. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, és nem is voltunk még ilyenben, hogy három hazai tétmeccsen vereséget szenvedjünk. Van kiút, hiszünk ebben, mert már bizonyította a csapat, hogy sokkal jobb és eredményesebb is tud lenni.

          – Mi lehet a megoldás?
         
– Mindenki érzi, hogy most nem működik semmi sem úgy, ahogy mondjuk az elmúlt szezonban. Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics éppen ezért sokat beszélget a játékosokkal, nemcsak csapat szinten, hanem egyénileg is. Minden segítséget felajánlottunk nekik, mert nekünk is fontos, hogy ismét sikeresek legyünk.

          Forrás: MOL-Pick Szeged/Süli Róbert

2017-11-13

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk