Kézilabda kupa

MOL-Pick Szeged: kölcsönben érkezik Ivan Srsen

Az elmúlt időszakban keresték a megoldást, hogy jobbátlövő posztra játékost szerződtessenek. Szerették volna ha Stanislav Kaspárek már most hozzájuk csatlakozik, azonban klubja, a Balatonfüred nem engedte el a cseh válogatott játékost. Ekkor került képbe a horvát RK Nexe Nasice 25 éves, 196 centiméter magas balkezes átlövője, Ivan Srsen. Nem volt ismeretlen a szegedi csapat számára a játékos, hiszen az elmúlt nyáron előbb az osztrák, majd a magyarkanizsai tornán testközelből láthatták játszani. Metkovicban született, s szerepelt a horvát kadett- és juniorválogatottban.
         – Mindenképpen egy olyan kézilabdást kellett néznünk, aki szerepelhet a Bajnokok Ligájában is. Három hónapra érkezik hozzánk, bízunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz. Amikor megtudta, hogy szerződtetni szeretnénk, akkor azt mondta, hogy akár futva is elindul Nasicéból, hogy Szegedre érjen minél hamarabb. Nagyon motivált, szeretne bizonyítani – nyilatkozta Marko Krivokapics, a MOL-Pick Szeged másodedzője.

 

          Forrás: MOL-Pick Szeged – Süli Róbert

 

2018-01-22

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk