Kézilabda kupa

Már nem Helle Thomsen a CSM Bucuresti vezetőedzője

A román bajnokságot magabiztosan vezető CSM Bucuresti 30-23-ra nyert a Bistrita ellen, ez volt Thomsen utolsó meccse a bukaresti sztárcsapat élén. Tavaly egy plusz egy éves szerződésben állapodott meg a Bukaresttel, végül már a mostani idény végét sem várták meg, hanem idő előtt elküldték a rossz eredmények miatt. 

          – Amikor ideérkeztem, tisztában voltam vele, hogy csak a győzelem elfogadható, ezért nem ért váratlanul a mostani döntés. Vesztettünk pár meccset a Bajnokok Ligájában, és nem játszottunk mindig látványosan. A klubnál változtatást akartak a negyeddöntő előtt, amit elfogadtam” – tette hozzá a holland női válogatottat irányító edző.

          A bukaresti csapat a Bajnokok Ligájában a címvédő Győri Audi ETO, majd az orosz Rosztov-Don otthonában kapott ki, a bajnokságban pedig az SCM Craiova vendégeként veszített.


          A román csapatra a francia Metz Handball vár a budapesti Final Fourba jutásért, erre a párharcra már új szakvezető készíti fel a csapatot. A telekomsport.ro szerint elképzelhető, hogy ismét a svéd Per Johansson lesz a beugró, aki tavaly is szezon közben vette át a Bukarest irányítását. 

          Forrás: Nemzeti Sport  Fotó: TV 2 SPORT

2018-03-17

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk