Kézilabda kupa

Line Haugsted jövő nyáron távozik Győrből

 Line sérülése után lelkesen és alaposan végezte el a rehabilitációt, miután jó formában tért vissza a pályára. A jövőre kialakított koncepcióba azonban úgy véltük, hogy mással kívánunk együttműködni. Nem szeretnék még búcsúzni, hiszen messze a szezon vége. Profi játékosról van szó, tudom, hogy mindent megtesz a szezon során a céljaink elérése érdekében – mondta Endrődi Péter ügyvezető.

 Megbecsülöm a Győrben eltöltött időmet, de úgy érzem eljött az ideje, hogy nyártól egy új klubhoz lépjek. Izgatott vagyok a jövő és az új csapatom miatt. Azonban addig is arról álmodom, hogy fényes érmekkel zárjam ezt a szezont, remélhetőleg aranyakkal, a nagyszerű csapattársaimmal és a szurkolókkal közö- sen – nyilatkozta a hír vétele után Line Haugsted.

A dán átlövő 2022 nyarán csatlakozott a bajokcsapathoz, de egy vállsérülés miatt sokáig várni kellett győri bemutatkozására. Jelenleg 40 tétmérkőzés szere- pel neve mellett, amelyeken 55 gólt szerzett. A 2023-2024. évi Bajnokok Ligája kiírásában 6 alkalommal lépett pályára, 10 gólt jegyeztek fel a neve mellé, egy sárga lapot kapott és négy esetben állították ki két percre.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2023-11-01

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk