Kézilabda kupa

Lékai Máté túl van a kézműtéten

         – Első és legfontosabb kérdés: hogy van a hüvelykujja? Hogy sikerült a műtét?
         
– Nem vagyok túl jól. Egyelőre még eléggé fáj, de a műtét egyébként jól sikerült. Azt mondta a doki, hogy jól sikerült az operáció, de nehéz, kétórás műtét volt, mivel mindent rögzítettek, csavaroztak, lemezeltek, amit csak kellett. A kezeléseket és a gyógytornát egyből elkezdem majd, amint mondják az orvosok.

        – Hogyan értékeli a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőt?
        – Eredmény szempontból soha rosszabb Final Fourt, bárcsak tudnánk egyszer két meccset nyerni egy Bajnokok Ligája négyes döntőben is. Nagyon örültünk a győzelemnek, ez mindenki lelkének jót tett: a csapatnak, a szurkolóknak és a vezetőknek is. Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Szegeddel. A védekezés és a kapusteljesítmény szenzációs volt. Ez volt mindennek az alapja.

         – Remekül játszott a döntőben, hat gólt is lőtt, hogy érezte magát a pályán?
          – Nagyon jól éreztem magam, nagyjából az 50. percig. Élveztem a játékot, főleg, hogy a Szeged ellen játszottunk, és szeretek ilyen jó hangulatban a pályán lenni. Sajnálom, hogy ez a sérülés közbejött. Egy ártalmatlan szituáció volt, csak egy rossz érintés volt, és sajnos így alakult.

        – Mit vár a szezon további részétől?
        – Egyértelműek a céljaink. A bajnokság alapszakaszát már megnyertük, bár még van két meccs hátra, majd utána a bajnoki döntő következik. Bízom benne, hogy bajnokok leszünk, ez a célunk. Remélem, hogy több sérülés már nem lesz a csapatban, hiszen ebben a szezonban kijutott belőle bőven. Elég csak William Accambray, Győri Matyi, vagy Nagy Laci két sérülését is említeni példaként. Sok hiányzó volt idén, bízom benne, hogy nem lesz több már.

          Forrás: Telekom Veszprém honlap – Fotó: Vörös Dávid

2018-04-17

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk