Kézilabda kupa

Imre Bence nyáron a THW Kielbe igazol

Imre Bence 2013 szeptembere óta szerepel a Ferencvárosban, de nem túlzás az sem, hogy édesanyja, Kökény Beatrix révén születése óta a Fradi család tagja. Az utánpótlásban végig járta a ranglétrát, az NB I-ben 2019 tavaszán mutat- kozott be, azóta több mint 300 gólt szerzett felnőttcsapatban. Részese volt az elmúlt évek sikereinek, annak, hogy az FTC férficsapata kilépett a nemzetközi porondra, és ott kiemelkedő eredményeket ért el és Európa-liga nyolcaddöntőt játszhatott. A nagyszerű januári felnőtt Európa-bajnoki szereplés előtt, tavaly nyáron junior-világbajnoki ezüstérmet nyert.

A jobbszélső következő állomáshelye, a német THW Kiel vitán felül a legnagyobb klubok egyike a férfi kézilabdában. Huszonháromszoros német bajnok, emellett négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját (2007, 2010, 2012, 2020). A világsztárok sorát tudhatja a keretében, mely eredményeként a jelenleg folyó Bajnokok Ligá- jában három pont előnnyel megnyerte az A-csoportot, s közvetlenül a negyed- döntőbe jutott.

Forrás: fradi.hu / Fotó: AFP


Imre Bence szerződését a THW Kiel is bejelentette:

THW Kiel verpflichtet ungarischen Nationalspieler

Bence Imre


 

2024-03-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk