Kézilabda kupa

Hosszú kihagyás vár Szöllősi-Zácsik Szandrára

A múlt héten tért vissza a pályára vállsérüléséből Szöllősi-Zácsik Szandra, előbb az MTK Budapest elleni bajnoki mérkőzésen, majd a Krim Mercator Ljubljana elleni Bajnokok Ligája összecsapáson is a keret tagja volt. A második félidőben egy szerencsétlen kontakt után fájdalmas arccal a földön maradt, s a pályán történt ápolás után ölben vitték le a pályáról.

Sajnos a felvételek alapján beigazolódott, ami az első diagnózis alapján is várható volt, Szandra térdében az elülső keresztszalag elszakadt. A csütörtökön elvégzett műtét után másnap már elkezdődik a rehabilitáció, a visszatérés mint- egy hat-nyolc hónapot vesz majd igénybe – adott tájékoztatást a csapat orvo- sa, dr. De Jonge Róbert.

– Már a sérülés pillanatában éreztem, hogy nagy gond lehet, de azért mégis reménykedtem, mert kezdett javulni, enyhülni a fájdalom másnap. A vizsgálat aztán kimutatta a szakadást. Rossz volt szembesülni ezzel a hírrel, de most már arra koncentrálok, hogy minél gyorsabban visszatérhessek a pályára – nyilatkoz- ta a szerencsétlen esettel kapcsolatban Szöllősi-Zácsik Szandra.

Forrás: FTC-Rail Cargo Hungaria honlap – Fotó: MTI / Kovács Anikó

2023-09-28

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk