Kézilabda kupa

Gleb Kalaras: 2025-ig OTP Bank-PICK Szeged

Gleb Kalaras Szergej Gorbok és Dmitrij Zsitnyikov után a harmadik orosz légiós a Tisza-partján. Eddig 19 mérkőzést játszott a csapatban és 23 gólt szerzett. A ma- gyar bajnokságban 19 alkalommal volt eredményes, ebből az év utolsó mérkő- zésén, a CYEB-Budakalász ellen nyolc gólt szerzett; ez a gólcsúcsa #kékek me- zében. A Bajnokok Ligája idei kiírásában 8 találkozón lépett pályára, 4 esetben járt túl a kapusok eszén, egy sárga lapot kapott és 8 alkalommal állították ki a játékvezetők két percre.

Nagyon örülök annak, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem, mert remekül érezzük magunkat a családdal Szegeden. A nyáron egy nagy múltú klubba igazoltam. Sokkal többet kaptam az elmúlt hónapokban, mint amire számítottam. Szegeden hihetetlen népszerű a kézilabda, a város, a PICK Aréna, a meccsek hangulata és a csapat mindannyiunkat elvarázsolt. Nagyon jó helyre kerültem, élvezem minden pillanatát, amit Szegeden töltök, így veletek maradok! Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, jövőre újra találkozunk – nyilatkozta az új szerződése aláírása után Gleb Kalaras. 

Forrás: OTP Bank-Pick Szeged honlap – Fotó: Karnok Csaba

2023-12-13

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk