Kézilabda kupa

Ferencvárostól igazolt irányítót az MKC

Kukely Anna a Békéscsaba saját nevelésű játékosa. 2018 októberében 15 éves korában a Siófoki KC elleni NB I-es mérkőzésen debütált a felnőttcsapatban. Ugyanebben a hónapban első élvonalbeli góljait is megszerezte, a Győri Audi ETO KC ellen kétszer volt eredményes. 2019-ben tagja volt a bakui Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) bronzérmet, valamint a celjei U17-es (ifjúsági) Európa-bajnokságon aranyérmet szerző válogatottnak. 2021-ben junior Európa-bajnokságot nyert az U19-es magyar nemzeti csapattal. 2022-ben a Ferencvá- roshoz igazolt, ahol az előző szezonban 70 bajnoki találatot jegyzett, tagja volt a Bajnokok Ligája ezüst- és Magyar Kupa aranyérmes csapatnak. Ebben az idényben kevesebb játéklehetőség jut neki klubcsapatában.

– A Mosonmagyaróvár keresett meg engem – mondja Kukely Anna. – Nagyon szimpatikus a csapat, több játékost is ismerek, és az edző személye is pozitív számomra. Ezek a dolgok győztek meg arról, hogy itt jó helyen leszek. Az MKC-nál szeretnék minnél több játéklehetőséget kapni, és a különböző sorozatokban a lehető legjobb eredményekhez segíteni a csapatot. Lenyűgöző szezont fut a Mosonmagyaróvár, ez is hívogató volt a számomra. Kíváncsian várom, hogy a folytatásban mit tudnak elérni, és öröm számomra, hogy jövő szezonban már én is a csapatot erősíthetem.

Forrás: Motherson Mosonmagyaróvár KC honlap / Fotó: fradi .hu

2024-01-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk