Kézilabda kupa

Egy hosszabbítás és három távozás a szezon végén

Endrődi Péter ügyvezető: „Ryu Eun Hee kivételes játékos, hihetetlen magas a játékitelligenciája, védekezése kiemelkedő, és nagyon erős vezetői karaktere is van. Óriási tisztelet övezi a csapaton belül, ami köszönhető alázatos, szorgalmas edzésmunkájának is.  Nemzetközileg a kapusok után a jobbátlövők a legkere- settebb játékosok, és nagyon szűk a merítési lehetőség. Hiszünk abban, hogy Eun Hee rutinja és tapasztalata segíteni fogja Dione Housheer beilleszkedését, akivel remek párost alkotnak majd Úgy érzem a keret átalakítása kapcsán sikerült minden tárgyalást korrekten lefolytatni azokkal a játékosokkal is, akikkel végül nem kötöttünk újabb kontraktust. Mindannyian fantasztikus sportemberek, tudom, hogy mindent megtesznek a csapat sikeréért egészen az utolsó pillana- tig. Nem szeretnék most már búcsúzni, hiszen rengeteg a közös feladat előt- tünk.” 

Ryu Eun Hee: „Boldogan vállaltam el a következő szezont, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben. A csapat egysége kiemelkedő, a klub igazán profi és minden évben a legmagasabb célokért küzdhetünk. Szerintem nagyon jól néz ki a jövő évi keret, így örömmel fogadtam el a klub megkeresését az opció életbe léptetése kapcsán.” 

Yvette Broch: „Nagyon nehéz volt a döntés, de úgy érzem itt az idő, hogy nyáron végleg befejezzem a pályafutásom. Pár éve nem is gondoltam volna, hogy Győrből, az ETO-ból fogok visszavonulni. Örülök, hogy itt szerepelhetek, és minden nap úgy kelek fel, hogy igazán nagy dolgot kell alkotnunk a lányokkal. Búcsúzkodni még nem akarok, hiszen messze a szezon vége, és egy csodálatos utazás vár még ránk.” 

Szöllősi-Schatzl Nadine: „A klub vezetése és a vezetőedző korábban már tájé- koztatott a szezon során a döntésről, hogy nem kívánják meghosszabbítani a szerződésem. Elfogadtam a döntésüket. A szezon végéig azonban minden tő- lem telhetőt megteszek a csapatért, hogy minden célunkat elérjük.” 

Rinka Duijndam: „Hálás vagyok a lehetőségért, amit itt Győrben kaptam. Sokat tanultam, csodálatos szurkolók előtt játszhattam, és a legjobb játékosokkal ját- szottam. Ezeket az élményeket magammal viszem, amikor nyártól egy másik csapathoz csatlakozom. De még nincs itt az ideje, hogy búcsúzunk, hiszen hosz- szú út áll előttünk a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is.” 

Forrás: Győri Audi ETO KC / Szabó Tamás

2024-01-05

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk