Kézilabda kupa

Brazil kapus érkezik Mosonmagyaróvárra

A 32 éves korábbi brazil válogatott kapus Németországból, Zwickau városából érkezik a Lajta parti együtteshez. Martins 2016 óta játszik Európában. Az elmúlt években a román Dinamo Bucuresti, a francia HC Saint-Amand Porte du Hai- naut, négy szezonon át a norvég a Molde HK, a Raelingen HK, a Fredrikstad BK és a német BSV Sachsen Zwickau csapatában tevékenykedett. Brazil színekben bronzérmet szerzett a 2010. évi ifjúsági olimpián, míg 2021-ben aranyérmes lett a Közép- és dél-amerikai bajnokságon.

– A céljaimhoz tökéletesen illeszkednek a klub céljai – mondja Caroline Martins. – Csupa jót hallottam a szakmai stábról, a csapatról, és a hűséges, szenvedélyes szurkolókról, akik sokat segítenek a csapatnak. Szeretnék egy erős bajnokság- ban és az Európa-ligában játszani, erre pedig Mosonmagyaróváron lehetősé- gem lesz. Fontos számomra, hogy mindig magasabbra tegyem a lécet, és hogy fejlődjek, valamint segítsem klubomat a céljai elérésében. Mosonmagyaróváron még nem jártam, de sokat hallottam a csapatról, hiszen vannak közös bará- taink. Az MKC erős klub, amely az elmúlt öt évben stabilizálta a helyét a magyar bajnokság első harmadában.

Forrás: Motherson Mosonmagyaróvár KC honlap

2024-01-24

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk