Kézilabda kupa

Borut Mackovsek szerződést hosszabbított

 Először is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni! Kezdjük 2024-et egy újabb bejelentéssel, klubunk 2026. június 30-ig meghosszabbította Borut Mackov- sek szerződését. Szlovén válogatott játékosunk negyedik idényét tölti nálunk, csapatunk egyik alapembere, a védelem egyik oszlopa, így örömmel közlöm a #HandballFamily tagjaival, hogy Borut továbbra is bennünket erősít – nyilatkozta Kiss Bence, cégvezető.

A háromgyerekes édesapa, Borut Mackovsek 2020 nyarán érkezett a Tisza-parti csapatba. Eddig 188 mérkőzésen játszott kék mezben, s 420 gólt dobott. A Bajnokok Ligájában összesen 87 találatot jegyzett, ezzel a házi góllistán a 29. helyen áll. A 2023-2024. évi Bajnokok Ligájában kilenc találkozón lépett pályára, 18 gólt jegyeztek fel a neve mellé, két alkalommal kapott kétperces büntetést, s egy esetben jutott a végleges kiállítás sorsára. 2021-ben és 2022-ben magyar bajnoki címet szerzett. Jelenleg a szlovén nemzeti együttessel a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra készül.

Nagy öröm nemcsak nekem, hanem a családom számára is, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem. Jó helyen vagyunk! Egy csodaszép városban élhetünk, egy nagyszerű klubban szerepelhetek, méghozzá egy fantasztikus szurkolótábor előtt – nyilatkozta Borut Mackovsek. 

Forrás: OTP Bank-Pick Szeged honlap

2024-01-05

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk