Kézilabda kupa

Bohács Sándor és Török Ádám távozik a Ferencváros csapatából

Bohács Sándor négy szezon után köszönt el a Népligettől. A 2019-ben a CYEB Budakalász együttesétől érkezett balszélső 63 mérkőzésen 63 gólt szerzett zöld-fehér színekben. Az elmúlt idényben az Európa Ligában is bemutatkozhatott: 5 mérkőzésen lépett pályára és egy gól fűződik a nevéhez (a Valur elleni idegen- beli összecsapáson talált be).

– Mindenekelőtt szeretném megköszönni ezt a négy évet a Ferencvárosnak és a szurkolóknak, akiknek nagyon hálás vagyok. Boldog vagyok, amiért részese lehettem a mögöttünk hagyott történelmi szezonnak is. Az itt töltött szezonok sajnos nem a terveim szerint alakultak, nem sikerült elérnem minden célomat, de a csapatnak továbbra is sok sikert kívánok, azt szeretném, ha a fiúk a jövőben is megvalósítanák az álmaikat. 

Török Ádám ideiglenesen búcsúzik, hiszen a következő idényre kölcsönbe távo- zik a Dabas KC csapatához. Az irányító a nyáron érkezett a klubhoz, ám rend- kívül pechesen indult neki a szezon, a nyári alapozás hajrájában vállsérülést szenvedett. Felépülése után több mérkőzésen is sokat hozzátett a csapat játé- kához. Az Európa Ligában 10 mérkőzésen kapott lehetőséget, s 7 gólt jegyeztek fel a neve mellé. Legemlékezetesebb teljesítményét a PAUC Handball elleni hazai, győztes Európa Liga mérkőzésen nyújtotta (28-25), ahol három alkalom- mal mattolta az ellenfél kapusát.

– Sajnos nem úgy alakult a szezonom, ahogy azt terveztem, mert pont az idény kezdetekor szenvedtem sérülést, amely után nehéz helyzetbe kerültem, hiszen négyen voltunk irányító poszton. Ezért döntöttem amellett, hogy elmegyek köl- csönbe Dabasra. Abban bízom, hogy ott újra sok játéklehetőséget kapok, és vissza tudom szerezni a korábbi formámat.

Forrás: fradi.hu

2023-07-11

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk