Kézilabda kupa

Anne Mette Hansen közel a visszatéréshez!

Anne Mette Hansen

a szeptember 21.-i Siófok elleni magyar bajnoki mérkőzésen rosszul ért talajt, térdét fájlalva hagyta el a pályát, majd az orvosi vizsgálatokat követően kiderült, részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett. Váratlan és hosszan elhúzódó kényszerpihenője miatt nem tud a dán válogatott rendelkezésére állni a decemberi világbajnokságon.
          A rehabilitáció kezdeti szakaszát otthonában, Dániában végezte, majd a napokban visszatért Győrbe, ahol Holanek Zoltán vezetésével folytatja a munkát.
          – Alakul, egyre jobb a lábam, ennek nagyon örülök a körülmények ellenére is, hiszen sérülésem miatt nem lehetek ott decemberben a Németországban megrendezésre kerülő  világbajnokságon. Kicsit szomorú vagyok emiatt, viszont így nyugodt körülmények között dolgozhatok és van időm arra fókuszálni, hogy minél hamarabb 100 százalékos legyen a térdem. Bízom benne, hogy a továbbiakban is minden rendben halad, s januárban visszatérhetek a pályára.” – nyilatkozta állapotáról Anne Mette Hansen.
          A győriek dán légiósát a világbajnoksággal kapcsolatos várakozásairól is faggattuk, hiszen annak ellenére, hogy az események aktív szereplőjeként nem lehet ott a helyszínen, a televízió képernyők előtt figyelemmel kíséri majd a mérkőzéseket. A helyzet pikantériáját adja, hogy nem egy klubtársa egymás ellen is pályára lép nemzeti együttese színeiben, említsük csak példaként a norvég-magyar összecsapásra december 2.-án.
          – Természetesen furcsa érzés klubtársad ellen pályára lépni, éltem át már hasonlót én is, hiszen az év során általában együtt készülünk a nagy megmérettetésekre a válogatott elfoglaltságok kivételével, így jól ismerjük egymást és egymás gyenge pontjait, erősségeit is. Azt gondolom, sok minden azon fog múlni, hogy fejben ki mennyire van ott, meglátjuk, mit hoznak a találkozók. Azt gondolom izgalomból nem lesz hiány!” – nyilatkozta a játékos, majd a győztes nemzet kilétét feszegető kérdésre habozás nélkül rávágta nevetve: – Remélem, hogy Dánia! Nehéz azonban előre megmondani, hiszen nagyon kemény menetelésre kell számítani, sűrű a világbajnoki menetrend. Úgy gondolom, Norvégia és Oroszország nagyon erősek, viszont mindig vannak csapatok, akik képesek nagy meglepetést okozni. Izgatottan várom!.

          Forrás: Győri Audi ETO KC

 

2017-12-01

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk