Kézilabda kupa

Ambros Martín meghozta döntését, nem hosszabbít Győrben

A Győri Audi ETO KC spanyol vezetőedzője a 26-18-ra megnyert idegenbeli mérkőzést követően informálta a Győri Audi ETO KC elnökét, dr. Bartha Csabát, valamint a klub játékosait szerződése meghosszabbítása ügyében meghozott döntéséről.


 

        – Ahogy azt pár hónappal ezelőtt a szurkolói ankéton elmondtam, a döntésemet úgy hozom meg, hogy az a csapat érdekét szolgálja. Jelen pillanatban azt mondhatom, hogy a szívem a maradás mellett szavazott, de az eszem mást diktált. A legnehezebb döntést hoztam meg életemben. Az elmúlt hat évben rengeteget kaptam a klubtól, a játékosoktól, valamint a szurkolóktól és a győriektől is, ám úgy érzem, most eljött az ideje a változásnak. Az elmúlt hetekben a körülmények a csapat körül arra irányítottak, hogy meghozzam ezt a döntést a csapat érdekében. A szívem Győré és a csapaté, de az eszem a távozás mellett döntött. Természetesen ez nem befolyásolja az idei szezont, minden fronton győzni szeretnénk! Mindörökké ETO!” – nyilatkozta Ambros Martín.
          A Győri Audi ETO KC vezetése elfogadta a tréner döntését és tudomásul veszi azt.

          Forrás: Győri Audi ETO KC honlap – Fotó: www.nemzetisport.hu

2018-02-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk