Kézilabda kupa

A győri kulcsjátékos hosszú távra tervez

– Párhuzamosan zajlanak a tárgyalásaink a lejáró szerződésű játékosokkal, és folyamatban vannak egyeztetések a kiszemeltekkel is. Ma egy szerződéshosz- szabbítást jelenthetünk be Estelle Nze Minko-val közösen. Estelle nagyon fontos tagja csapatunknak, igazi vezető típus. Hihetetlen gyors, technikás játékos, aki amellett, hogy nagyon sikeréhes, igazi csapatember is egyben. A tárgyalások során végig azt éreztem, hogy nem az a kérdés, hogy maradni fog, csak az, hogy mennyi ideig. Örömmel jelentem be, hogy hosszútávú, három plusz egy- éves szerződést írtunk alá mondta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

– Nagyon örülök, hogy folytatódik az utam a Győri Audi ETO KC csapatával. Jól érzem magam itt, és hálás vagyok a klubnak, hiszen az, hogy aláírhatok egy hosszútávú szerződést, nagy bizalmat mutat felém. Olyan környezet vesz körbe Győrben, amelyben pályafutásom utolsó néhány évét el akarom tölteni. Moti- vált emberekkel dolgozom együtt nap mint nap, akiket ugyanazok a célok vezérelnek, mint engem. Igazi öröm és szerencse egy ilyen ambiciózus közös- ségben játszani. A klub egy jól átgondolt jövőképet vázolt fel számomra, aminek örülök, hogy részese lehetek. Izgatottan várom a következő időszakot, hiszen szeretnék még fejlődni, és azért is, mivel tovább folytatódik az ETO-mez iránti szenvedélyes elkötelezettségem nyilatkozta Estelle Nze Minko az új szerződés aláírása után.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2023-11-13

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk