Kézilabda kupa

A Bajnokok Ligája női Final Four sztárfellépője a Clean Bandit

A Grace Chatto, valamint a Patterson-testvérek, Jack és Luke alkotta csapat, azaz a Clean Bandit egy brit elektro-pop együttes, akik eddig nem hallott módon házasítják az elektronikus tánczenéket a komolyzenével. Legnagyobb slágerük, a rapper Sean Paullal és az énekes Anne-Marie-val kollaborálva készült „Rockabye”, a Youtube-on már túl van az 1,7 milliárd megtekintésen, 2016-ban pedig a csapat felkerült a brit toplista 1. helyére; így igazi világsztár-fellépő színesíti majd a FINAL FOUR programját. A zenekar 2015-ben pedig a „Rather Be” című szerzeményével elnyerte a legjobb tánczenei felvételért járó Grammy-díjat.


         
A zenekar a WOMEN’S EHF FINAL FOUR 2018 döntőjének napján, azaz 2018. május 13-án, a döntő mérkőzés előtt egy fergeteges show-val készül, az eredményhirdetés után pedig a szurkolók egy rendhagyó Clean Bandit koncert keretében ünnepelhetik a torna győztes csapatát.


Forrás: MKSZ

2018-02-23

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk