Kézilabda kupa

2018. május 11., péntek: Magyar Kézilabdázás Napja

A pénteki esemény Budapest szívében kap otthont, amely egyben a főváros egyik leglátványosabb helyszíne: a Hősök tere. A történelmi helyszín teljesen átalakul kézilabda-fesztivállá kézilabdapályával és strandkézilabda-pályával. A nap folyamán kézilabda-ügyességi játékokkal szórakoztathatják magukat a kézilabda-kedvelők, ki-próbálhatják az üres kapura dobást, a strandkézilabdát, vagy a bátrabbak meg- küzdhetnek a robokeeperrel. A nap csúcseseménye minden bizonnyal a WOMEN’S EHF FINAL4 „meet & greet”-je lesz, ahol a szurkolók találkozhatnak a Bajnokok Ligája né- gyes döntőjében szereplő kézilabda-sztárokkal, és lehetőségük lesz közös fotót készí- teni kedvenc játékosokkal, vagy aláírást gyűjteni.



Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezen a májusi hétvégén minden a kézilabda körül forog, hiszen a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjével egyidejűleg női junior Final Fourt is rendeznek. A junior viadal immáron második alkalommal kerül sorra, a mezőnyt ezúttal is korosztályos válogatottak alkotják: a hazai junior vb-re készülő Magyarország, valamint Oroszország, Szlovénia és Montenegró csapatai. Ha az időjárás is kedvező lesz, akkor a két elődöntőt villanyfényes pályán játszhatják a csapatok a Hősök terén (rossz idő esetén az Elek Gyula Aréna lesz a helyszín). A junior Final Four bronzmérkőzésére szombat délelőtt 11:00 órakor kerül sor a Budapest Papp László Arénában a női Bajnokok Ligája elődöntőit megelőzően, míg az aranyéremért szombat este 20:30-tól harcolhatnak a juniorok.

Az esemény egész nap ingyenesen látogatható.

Részletes program >>>

2018-05-08

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk