Hírmondó

Elkészült a női és férfi EHF-kupa kiemelése

 Az Európai Kézilabda Szövetség elkészítette a női és a férfi EHF-kupa 2018/19. évi kiemelését.
A nőknél (54 csapat) a GVM Europe-Vác az első,
a Siófok KC és a a Dunaújvárosi Kohász KA a második,
az ÉRD csapata a harmadik fordulóban kezd.
A férfiaknál (59 csapat) a Sport36-Komló a második,
a Grundfos Tatabánya KC és a Balatonfüredi KSE a harmadik körben veszi fel a küzdelmet.
Az első és második fordulók sorsolását 2018. július 17-én, kedden tartják meg az EHF bécsi székházában.

Női EHF-kupa kiemelése és menetrend >>>

Férfi EHF-kupa kiemelése és menetrend >>>

2018-07-10

2018. június 29-én, pénteken, 12:30 órai kezdettel Bécsben, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) székházában kisorsolták a női és a férfi Bajnokok Ligája 2018/19. évi csoport beosztását. A sorsolásnál Eduarda Amorim (Győri Audi ETO KC) és Thierry Omeyer (Paris Saint-Germain Handball) segédkezett. A nőknél a Győri Audi ETO KC a C-csoportba ke- rült a Thüringer HC, az RK Krim Mercator és a 2. selejtező csoport győztese társaságában; míg az FTC-Rail Cargo Hungaria a D-csoportba került a CSM Bucuresti, a Vipers Kristiansand és az 1. selejtező csoport győztese társaságában. A férfiaknál a MOL-Pick Szeged a B-csoportba kapott besorolást, ahol a Paris Saint-Germain Handball, a SG Flensburg-Handewitt, a Skjern Handbold, a HC PPD Zagreb, a HC Motor Zaporozs- je, az RK Celje Pivovarna Lasko és a HBC Nantes lesz az ellenfele; míg a szabad kártyát kapott Telekom Veszprém az A-csoportban a HC Vardar, a PGE Vive Kielce, a Barca Lassa, a HC Meskov Breszt, a Montpellier HB, az IFK Kristianstad és a Rhein-Neckar Löwen együtteseivel csap össze.

2018-06-30Bővebben »
Stas Skube távozik Szegedről, a HC Vardarban folytatja

A MOL-Pick Szeged és Stas Skube közös megegyezéssel szerződést bontott, így a szlovén irányító távozik a Tisza-parti csapattól. Skube május végén 2+1 évre szóló megállapodást kötött a 2018. évi magyar bajnokkal.
Juan Carlos Pastor vezetőedző többször is egyeztetett az irányítóval,
Skube ezután hozta meg a döntést, hogy máshol játszik a továbbiakban.
Nem sokáig maradt csapat nélkül a szlovén játékos,
ugyanis a HC Vardar június 28-án hivatalos közleményben jelentette be,
hogy 2+1 éves szerződést kötött a játékossal.


2018-06-28
Kisorsolták a női Bajnokok Ligája két selejtező csoportját

2018. június 27-én, szerdán Bécsben, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) székházában kisorsolták a 2018/19. évi női Bajnokok Ligája selejtező csoportjainak csoportbeosztását. A két csoportgyőztes kerül a főtáblára, a második és harmadik helyezett csapatok az EHF-kupa második és harmadik csoportkörében folytatják.
A csoportmérkőzésekre 2018. szeptember 7-9-én kerül sor.

2018-06-27

A Telekom Veszprém és a Grundfos Tatabánya KC megállapodást kötött egymással Győri Mátyás játékjogáról, miszerint a magyar válogatott játékos egy évre kölcsönbe kerül Tatabányára.
A fiatal irányító egy évig szerepel a magyar bronzérmesnél.


2018-06-27Bővebben »

2018. június 25-én, hétfőn Koppenhágában kisorsolták a januári dán-német közös rendezésű férfi világbajnokság csoportbeosztását.
A 2. kalapból húzott magyar együttes a koppenhágai D-csoportba került Svédország, Katar, Argentína, Egyiptom és Angola társaságában. 


2018-06-25Bővebben »

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elkészítette a 2019-es férfi világbajnokság kalapjait, Magyarország válogatottja a második kalapba került Horvátország, Oroszország és Norvégia társaságában.

A sorsolásra 2018. június 25-én, hétfőn, 12.30 órakor kerül sor Koppenhágában.

2018-06-23Bővebben »

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján közzé tette a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének június 29-én esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat.
A férfiaknál a MOL-Pick Szeged a 2., a Telekom Veszprém az 5.,
a nőknél a Győri Audi ETO KC az 1., az FTC-Rail Cargo Hungaria
pedig a 3. kalapba került.

2018-06-20Bővebben »

Két év után visszatér a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatába
Dean Bombacs.
Kedd délután dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke jelentette be, hogy a közönség kedvenc játékos a nyártól három éves szerződést írt alá.
A szlovén játékossal az újszegedi sportcsarnokban beszélgettünk.


2018-06-19Bővebben »
<<<     1234567 ... >>>

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk